Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

donderdag 23 april 2009

nieuwe update

Hallo allemaal,
Ik had een paar dagen geen toegang tot internet, vandaar deze late update. Maar geen nieuws is goed nieuws. Mijn broer zijn longfoto’s zijn weer in orde. Gelukkig zeg!!!!
Arno gaat goed, er zijn natuurlijk nog wel wat problemen. Zo weegt Arno op moment bijna 80 kilogram. Hij houdt ongeveer 20 liter vocht vast. Voornamelijk in benen, armen en buik. Daar wordt nu de aandacht op gericht. Verder slaapt hij erg onrustig. Hij ziet van alles wat er niet is. Ook zijn de problemen met zijn buik nog niet over.
Arno traint dagelijks op de loopband. Hij moet vanalles en nogwat. O.a. aanleren van gebruik nieuwe medicijnen. De di√ętist komt langs om door te spreken wat hij wel en niet mag eten. Zo mag Arno geen broodje carpaccio meer.
Ik mag nog steeds niet naar mijn broer toe. Gelukkig heeft mijn moeder een filmpje gemaakt van Arno. Zo kon ik ‘m toch even zien. Ik vind het nog steeds een ongelofelijk idee dat er in die borstkast een set nieuwe longen zit. De nieuwe mogelijkheden moeten nog ontdekt worden, maar plannen begint hij al te maken. Kortom mensen, hij komt er absoluut!!! Yoehoe.

3 opmerkingen:

 1. Yooohooooeeee.

  Groet: Willem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gelukkig weer een stapje de goede kant op .
  sterkte voor jullie allemaal.
  we spreken jullie maandag weer.

  groetjes pleun

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat lijkt me inderdaad fijn voor je, je broer op een filmpje even zien. Gelukkig gaat het allemaal redelijk goed zo te lezen.

  Heel fijn weekend, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor