Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

vrijdag 19 juni 2009

Ben lekker een weekje op vakantie geweest

Samen met mijn moeder ben ik een weekje naar Zeeland geweest. Op vrijdag vertrokken we nadat we de elektrische fietsen op de fietsdrager geworsteld hadden. 's Avonds op de fiets een beetje de omgeving verkend en op het terras aan zee een hapje gegeten.

Zaterdag: accu's volgeladen gingen we met de fiets op pad. We hadden een route gepland, die niet te ver was. In Veere was een vismarktje en er was ringsteken te paard, dus daar hebben we even rondgekeken en wat gegeten. Vervolgens wilden we met de pont over; echter de pont ging pas 2 uur later. Dus ik stelde voor om maar verder te fietsen. Mijn moeder vroeg wel 10x 'weet je het zeker, we kunnen ook dezelfde weg terug nemen'. Nee, ik wist het zeker: we konden wel de pont verderop nemen. Echter daar aangekomen stond er dat de pont pas in werking kwam op 1 juli. Nu moesten we dus het hele meer rondfietsen. Mijn accu begon ernstig leeg te raken en in Zeeland waait het vaak stevig, zo ook zaterdag. Ongeveer 15 kilometer van onze stacaravan was mijn accu schoon leeg. Ohh help! Dat is ernstig. Gelukkig had mijn moeder nog stroom en kreeg ik haar accu en moest mijn moeder ploeteren tegen de wind. Na een paar kilometer was deze accu ook leeg. We bedachten al een noodplan. Mijn moeder zou de rest fietsen en ik met de taxi en dan later de fiets ophalen. Heel langzaam maar zeker kwamen we dichterbij. We zijn nog een paar keer gestopt en uitgerust op een terrasje. Al met al waren we van 10.00 uur tot 17.30 uur onderweg geweest. Het was toch een lekker dagje. Ma was nog redelijk fit en ging even boodschappen doen en ik ben op de bank gecrasht en er de rest van de dag niet meer afgekomen.
Morgen schrijf ik de rest van het verslag

1 opmerking:

  1. Ik vond het al zo stil hier maar je bent heerlijk een weekje weg geweest. Wel afzien zo'n dagje "rond het meer" maar petje af dat je het vol hebt gehouden. Zondag vast een rustdag ;-))
    Ben benieuwd naar de rest van het verslag.

    Groetjes, Els

    Ps filmpje lukt me niet om te zien (ik heb een Apple computer en dan lukt wel meer niet)

    BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor