Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

zondag 28 maart 2010

Bob, wie??

Al surfend op het internet kwam ik Bob Flanagan tegen. Meteen ben ik dan geobsedeerd door zoiets. Ik hou wel van een beetje cynisme.Verder was ik aan het opruimen in mijn kasten en kwam ik nog verschillende sprayapparaten tegen. Ik heb de zorgverzekeraar gebeld waar ik toen verzekerd was, die verwezen mij door naar de leverancier. De leverancier zei: "Breng maar naar het grofvuil".
Hier heb ik dus veel moeite mee. Ik wil ze hier aanbieden, wil niemand ze hebben dan breng ik ze naar de kringloop.
Normaal mag je natuurlijk geen vernevelaar van een ander gebruiken, dus denk er goed over na. Ze zijn al meer dan 10 jaar niet gebruikt, maar werken nog wel.
Misschien kunnen ze naar een goed doel??
Ik heb een freeway Lite, freeway freedom (met extra accu), aeroneb-go en een portaneb. Ik hoop dat ik iemand hiermee blij kan maken, al is het maar als reserveapparaat.
Zelf gebruik ik op moment de e-flow voor de Azli en in de e-flow kan ook mijn andere medicatie vernevelen.. Ik vind 1 vernevelaar toch het handigst.

2 opmerkingen:

  1. whahaha... Daphne en ik hebben hem een tijd terug ook zitten bekijken. hij heeft ook helemaal een documentaire op youtube staan. beetje heel erg leguber. Jammer van je sprayapparaten, weggooien is inderdaad zonde. Hoe gaat het verder met je?

    liefs Annelie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi astrid,
    ik ben moeder van zoon met cf. hij zit op mbo verzorging en zijn oude vernevelaars gaan naar die opleiding, daar kunnen ze ze gebruiken voor praktijkles. dus misschien iets voor een mboopleiding bij jou in de buurt

    BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor