Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

dinsdag 2 november 2010

Even opgenomen

Om uit te zoeken wat er met mijn hart is, ben ik opgenomen. Ik heb gisteren al 24 uur een bloeddrukmeting gehad. Conclusie: bloeddrukverlagend middel.
De echo toonde niets geks. Nu krijg ik nog een 24 uurs ECG en een inspanningstest. Daarnaast komt de handchirurg kijken, want ik krijg op mijn verharde peeskokers nu ook bulten. Een ouderdomsklacht. Er zal een keer iets aan gedaan moeten worden want mijn rechterhand is al behoorlijk stijf. Lastig bij het tekenen en schilderen.
Ik ben zelf nogal ongerust over die hartritmestoornis, het zal maar gebeuren als je in je auto rijdt. Daarnaast put het me behoorlijk uit.

10 opmerkingen:

 1. Hoi Astrid, natuurlijk ben je ongerust, goed dat je even opgenomen bent zodat ze erachter kunnen komen wat er aan de hand is. Maar leuk is anders. Ik wens je veel sterkte en dat het maar snel goedkomt.
  Liefs van Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pff ik kan me voorstellen dat dat eng is! Zit er zelf ook in, hopelijk kunnen ze het uitvogelen bij jou!
  Heel veel sterkte!

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Astrid, k zie dat je een pctje hebt dat is altijd fijn kun je lekker mailen etc. Hoop dat het niet zo'n lange opname gaat worden.

  Sterkte en lieve groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee Astrid
  Veel sterkte, hopelijk vinden ze snel een oplossing.
  Groetjes,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Astrid, wat akelig toch he, als je je zo bewust wordt van je hart ! Ik heb er ook een tijdje mee getobt, bij mij kwam het door verhoogde bloeddruk. En dan in combinatie met stress. En hoe ouder je wordt, des te gevoeliger je hart wordt voor prikkels. Veel sterkte in het ziekenhuis, hopelijk vinden ze het snel ! Groetjes van Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi astrid,wat vervelend voor je , ik hoop dat alles snel weer normaal gaat want je hart is en blijft toch een beetje eng.
  je vroeg nog over de ptc studie , ik moet morgen nog een keer blazen maar ik ga het denk ik niet halen.
  ik zit net 2 procent onder de waarde die het moet zijn.
  sterkte met opknappen groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Astrid,
  get, wat vervelend allemaal. weer in het ziekenhuis en dan ook nog iets waar je je nerveus over maakt, wat ik me goed voor kan stellen. Veel sterkte en houd ons op de hoogte!
  Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hoi Astrid,
  Wat een gedoe allemaal,ik hoop echt dat ze het snel vinden en dat je gauw weer opknapt zodat je weer naar huis kan.Ik wens je veel beterschap en sterkte met alles.Zelf ben ik ook op een oproep aan het wachten ik heb nog een neussonde maar krijg dus een peg onder volle narcose gezet,eerst wilde ze het alleen met een roesje doen liever medisch gezien geen volle narcose maar omdat ik echt heel bang ben doen ze het toch.ik ben zo bang omdat ik al eens een maagonderzoek heb gehad waardoor ik bijna gestikt ben door die rot slang.He zet hem op he je bent een sterke vrouw.
  veel liefs en groetjes margriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oei wat vervelend! Hopelijk kunnen ze je vlug van de klachten afhelpen...
  sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je weer naar huis kunt.
  Liefs m.

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor