Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

woensdag 25 maart 2009

Ik ben weer thuisMaandag ben ik weer thuisgekomen. Als afscheid van het ziekenhuis heb ik zondag nog even een rib gebroken. Ik schraapte mijn keel en paf. Balen, want nu ben ik thuis en kan ik weer niet op of om.
Ik draag een korset om mijn ribben bij elkaar te houden. Slapen gaat ook slecht omdat als ik me draai in mijn slaap word ik meteen wakker van de pijn. Ook is mijn nek waar de port-a-cath is ingebracht helemaal stijf en pijnlijk. Ik weet dus niet hoe ik moet liggen. Ik moet rekening houden met mijn nek, mijn ribben en met mijn trombose-arm.
Zo, nu heb ik genoeg geklaagd.

In april gaan we lekker een weekje naar een huisje ergens, even lekker eruit. Ook ga ik me oriƫnteren op een electrische fiets kopen. Wat zijn die krengen duur zeg. Tweedehands durf ik niet aan omdat m.n. de accu's zo duur zijn en bij tweedehands weet je niet hoe de staat van de accu is. Heeft er nog iemand tips, waar ik op moet letten??

Nog even een fotoootje: deze kinderstoel heb ik verkocht via marktplaats en wie kwam 'm even testen?

1 opmerking:

  1. Heerlijk weer thuis, doe maar voorzichtig aan. Zo'n fiets lijkt me geweldig, altijd meewind!! Tja, waar moet je opletten, geen idee, ik zou ook voor een nieuwe gaan. Misschien het gewicht? zo licht mogelijk lijkt me toch het prettigst.

    Succes met de orientatie, groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor