Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

vrijdag 24 juli 2009

Wii-fit

Hier op de afdeling zijn met behulp van sponsoren wii spelcomputers aangeschaft. Ook zijn er voor op 6 cf-kamers flatscreens bekostigd. Dit alles zal binnenkort in de kamers gemonteerd worden. Wat nu natuurlijk voor mensen met cf erg belangrijk is, is beweging. Hoe kan je dat beter, op je paar vierkante meter krijgen, dan met de wii-fit. Deze "bewegingsplankjes" kosten 89 euro per stuk. Het lijkt mij nu leuk om dat voor de afdeling voor elkaar te krijgen.
Wie helpt mij met idee├źn om dit voor elkaar te krijgen??? Of wie wil dit sponseren?

4 opmerkingen:

 1. het is en blijft behelpen op zulke kleine kamers en niet iedereen is zo gemotiveerd om in zijn eentje te gaan sporten zonder begeleiding.een goede sportzaal en sporten onder leiding van een fisiotherapeut is toch een betere optie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zuster,

  Ik heb ze al voor 79 zien staan dat scheelt weer!

  A

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eentje heb je er al.
  nl van ons

  ans & ko

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed plan Astrid, ik heb het nog nooit gedaan met zo'n wii "sporten/spelen" maar het lijkt me altijd leuker dan op zo'n domme hometrainer te moeten fietsen.
  Ik ga in oktober op een beurs staan "Artistieke handen" in Haarlem met mn viltspullen, ik wil wel een deel van de opbrengst aan je storten voor je aktie. Ik heb alleen geen idee of het daar een beetje zal verkopen. Maar alle kleine beetjes helpen niet waar.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor