Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

zaterdag 29 augustus 2009

We zijn weer thuis

Na mijn ziekenhuisopname zijn we op vakantie vertrokken. Met ons campertje richting Frankrijk. We hebben heerlijk tweeënhalve week gezworven. Dat vinden we eigenlijk het leukst: niet weten waar je terechtkomt en waar je gaat overnachten. We hebben dit jaar verschillende keren op campings overnacht, maar ook op camperplaatsen en 'wild' gecampeerd. We zijn langs de kust van Normandië blijven rijden en we hebben ook nog een stuk van de Bretagne gedaan. De kust van Bretagne is zo prachtig ruw. We hebben toen het eb was cocquilles en mosselen gezocht en Antoine heeft ze gekookt en opgegeten (ik heb heldhalftig toegekeken).

Ik heb een grote angst in mijn leven en dat zijn slangen. Ik weet niet hoe ik eraan kom; ik ben verder namelijk niet zo'n angsthaas. En wat kwam er onder de camper vandaan? ja hoor, een slang! Volgens Antoine was deze de grootte van een grote regenworm, maar ik vond het een echte slang.

Onze buurman op de camping wist te vertellen dat het een adder(tje) was en heeft hem diervriendelijk het bos in gebracht.


Op deze foto lijkt het alsof het vriest buiten, maar ik was een beetje verbrand (ondanks factor 50) en had het daardoor zooooo koud.
Deze grappige combinatie zijn we onderweg verschillende keren tegengekomen, waarschijnlijk reden ze dezelfde route als wij.

1 opmerking:

  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor