Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

dinsdag 8 september 2009

Inmiddels weer een tijdje verder

Vorige week ben ik een paar dagen naar mijn moeder geweest; ze had een huisje gehuurd op de Veluwe. We hebben veel gefietst met de elektrische fiets.
Nu is het echt gedaan met vakantie vieren.

In een eerdere blog vertelde ik dat ik sponsoren zocht om voor de cf-afdeling in het Hagaziekenhuis wii fits te regelen. Dat is inmiddels gelukt (bedankt sponsor!). Nu had ik gerekend op 6 cf- kamers en dus 6 wii-fits. Inmiddels zijn er 8 kamers en de 2 extra wii fits zijn ook al in de pocket. Echter nu missen er nog 2 flatscreens.
Dus mocht er iemand dit lezen en denken daar wil ik wel aan bijdragen, dan kun je me mailen op: astridvanheeringen@hotmail.com. Alle kleine beetjes helpen.


Ik was in het ziekenhuis gestart met Azli.
Gezondheidstechnisch ging het tijdens de 28 dagen Azli goed. Ik heb zelfs heuveltjes genomen (met elektrische fiets en ook lopend). Ik voelde echt dat ik meer lucht had en bovenal meer energie. Tevens waren mijn bloedsuikers keurig. Echter na de 28 dagen moet je 28 dagen stoppen met de Azli. In de 2e stopweek ging het al beduidend minder, ik loop echt vol, nu kan ik voor deze keer iets eerder starten met de Azli, dus hopen dat het deze keer weer zo goed werkt.

1 opmerking:

  1. Mooie foto hierboven!! Heerlijk nog een minivakantie op de Veluwe.
    Sterkte met de Azli.

    Hartelijke groet, Els

    BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor