Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

zondag 27 december 2009

Nu weer gewoon doen

De Kerstdagen zitten erop. Ik vind het altijd dubbel. Doordat ik uit m'n eigen ritme ben, voel ik me niet zo goed. Aan de andere kant is het ook wel leuk weer eens wat anders. De eerste Kerstdag zijn we bij mijn moedertje geweest. Na het lekkere eten hebben we, Arno en Regina, ma en wij nog een potje gesjoeld en de winnaar was........... De winnaar mocht de sjoelbak naar boven sjouwen.
De 2de Kerstdag zijn we naar Limburg gegaan. Daar wonen Antoine's ouders en broer met zijn familie. Na het kerstdiner mochten de kinderen wat cadeautjes uitpakken. Luuk kreeg iets voor zijn trein en wilde vervolgens onmiddellijk naar huis, want daar was immers het spoor waar de trein op moest rijden. In Limburg lag helemaal geen sneeuw meer. Die morgen bij ons nog wel, maar toen we thuiskwamen, was het grotendeels weggesmolten. Antoine heeft tussen Kerst en oud en nieuw vrij van zijn werk. Hij gaat lekker klussen en ik ga eerst even uitrusten en bijkomen van deze dagen.

2 opmerkingen:

 1. hey Astrid,

  Heel herkenbaar wat je schrijft; ik vind het ook erg leuk altijd die kerstdagen maar moet ook echt een paar dagen bij komen. Doe lekker rustig aan en dan ben je hopelijk weer een beetje fit voor oud & nieuw!

  Groetjes Noancy (weet je nog, van Haga..)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zekers herkenbaar, wij hadden nog een zgn 3de kerstdag, vandaag echt helemaal kaputt. Dus vanmiddag een extra lange middagdut gedaan en de rest van de week rustig aan doen. Met oud en nieuw zijn we gezellig met zn tweetjes, heerlijk relaxed. (2e kerstdag had ik 20 man over de vloer, gezellig maar ooozo vermoeiend)

  Fijn uiteinde en een mooie start!!!
  LIefs Els

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor