Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

donderdag 31 december 2009

Terugblik op 2009

2009: het was een bewogen jaar.
Medisch gezien ging het niet zo lekker met mij. Mijn ribben breken als lucifershoutjes. 10 kg afgevallen (niet gelijnd). Kuur hier, PAC geplaatst, kuur daar, eigenlijk weinig resultaat. Toch voel ik dat ik niet moet mopperen. Ik ben tenslotte al 42 jaar oud. Vroeger werd nog gezegd dat mijn broer en ik de 12 waarschijnlijk niet zouden halen.
Ik ben dit jaar begonnen met een deeltijdstudie aan de kunstacademie. We zijn lekker op vakantie geweest. Hoogtepunt van het jaar was de longtransplantatie van Arno. Count your blessings!

OP NAAR 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!5 opmerkingen:

 1. Hopelijk wordt 2010 dan een wat rustiger jaar voor je ! Idd, tel je zegeningen, dat doen we te weinig. Een heel gelukkig en vredig 2010 ! Lieve groet van Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he astrid,
  ik vind het tof van je dat je nog een studie doet. Ik zou het niet eens doen zelfs met mijn nieuwe longen niet. Overigens is het wel een leuke studie, ik heb lerarenopleiding tekenen gedaan ooit. Schilderen en boetseren doe ik nog altijd. Je zult er, als je minder kunt, veel mee kunnen doen. Ik wens je een heel goed 2010, hoop dat je stabiel blijft en je studie kunt volhouden. Groetjes sandy en arjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Astrid,

  Ik wens jou, je man, je moedertje (zoals je zelf altijd schrijft) je broer en schoonzus het allerbeste voor 2010!! Maar vooral gezondheid en plezier in het leven.

  Hartelijke groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor