Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

donderdag 13 januari 2011

Yes, tijd voor een bloggie

Lang niet geschreven; het werd weer tijd, anders haken je trouwe fans toch af.

De kerstvakantie was voor de kunstacademie 3 weken (niet echt waar voor je collegegeld), maar we zijn weer van start.

We zijn een beetje plannen aan het maken voor dit jaar. Normaal kijk ik niet zover vooruit, maar als je een werkende man hebt dan ben je wel verplicht om dat te doen. Er moet natuurlijk altijd een minimale bezetting zijn op het werk en daar geldt: wie het eerst komt die het eerst maalt.

We gaan in juni naar Zweden. Daar worden de World Transplant Games gehouden.
We gaan daar Arno (mijn broer) en Martijn Oudeman en alle andere Nederlandse getransplanteerden aanmoedigen .
Ik zit niet graag in een hotel en daarom gaan we op zoek naar een huisje in de buurt van Göteborg... Iemand een goede tip?

Verder ben ik nu ongeveer op de helft van de PTC 124 studie. Ik ben zo benieuwd naar of ik nu de placebo of het echte ataluren heb. Ik hoop eigenlijk de placebo (klinkt gek) want na de studie kan je meedoen aan een vervolgstudie en dan weet je zeker dat je het echte middel slikt en dan hoop ik op een wonderbaarlijke opstanding (droom verder).

Vandaag bij fysio kregen we de zuurstoffles niet open. Als je zuurstof gebruikt krijg je in eerste instantie van die bommetjes. Als je een nieuw "bommetje" erop zet, krijg je de fles met geen mogelijkheid open. Vandaag heeft de sterkste man van Abcoude en de sterkste man van Utrecht geprobeerd de zuurstof open te draaien en het lukte niet. Allerlei gereedschap kwam tevoorschijn, tot hefboomsystemen aan toe. Het lukte echt niet. Nu heb ik nog allerlei sterke mannen tot mijn beschikking (ahumm), maar wat moet een oud dametje of meneertje die alleen thuis zit dit regelen???? Vind het toch zo belachelijk.
Kortom, zonder zuurstof toch maar wat getraind en thuis maar weer een nieuw tankje proberen of die wel open gaat . (Hier word ik zo kriegel van)

3 opmerkingen:

  1. Leuk om weer wat van je te lezen!!
    Vet dat je Arno en de rest gaat aanmoedigen!

    En idd dom systeem van de bommetjes! Heb je geen vat thuis om tankjes te vullen? Is zoiezo fijner sjouwen en heb je dat gehannes niet?

    Liefs annelie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dromen zijn niet altijd bedrog.
    Liefs Jan en nel

    BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor