Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

dinsdag 10 mei 2011

week 7

Ik ga misschien vrijdag naar huis. Yesss, voorwaarde is dat ik ik beter blaas.
A.s. vrijdag dus blazen en dan eventueel naar huis. Afgelopen keer ietsjes beter geblazen (2%). Op mijn oude niveau kom ik misschien niet meer, maar gisteren had ik toch een goede dag.
Vandaag voel ik me even minder. Ik heb een megabuik die zo in de weg zit dat ik misschien een beetje kan aanvoelen hoe een zwangeren vrouw zich op het eindje voelt, bedenkt daarbij nog de, voor mij, slechte longfunctie. Ik heb in het winkeltje beneden een paar tenten gekocht zodat ik toch wat heb om aan te trekken. Mijn gewone 't shirts krijg ik niet over mijn buik. Men wat kan een mens zich lelijk vinden met die dikke kop, onderkin en dikke buik. Wel heb ik ondervonden dat het er ineens helemaal niet meer toe doet als je het gevoel hebt niet te kunnen ademen.

Graag wil ik nogmaals iedereen bedanken voor de kaarten, zoveel heb ik er nog nooit gehad!!!! Heel erg leuk, ook van mensen die ik niet persoonlijk ken, heel tof. Bedankt allemaal.

Dus vrijdag bericht: ik ben naar huis of blijf nog even.

7 opmerkingen:

 1. Ha Astrid, toch ietsje beter dat geeft de burger weer moed. Vrijdag nog een ietsiepietsie erbij en dan hoop ik dat je naar huis mag. Het heeft lang genoeg geduurd nu. Heel succes alvast en sterkte!

  Lieve groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoop zo dat je naar huis mag, Astrid! Ik ken ook het gevoel dat je buik dik en opgeblazen is en het ademen behoorlijk in de weg zit. En mijn LF is heel veel hoger dan de jouwe. Heel irritant, je zou hem er dan wel af willen zagen.
  sterkte weer deze dagen
  Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog even spannend dus astrid..
  Ik hoop dat je vrijdag lekker naar huis kunt!
  veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je houdt de moed er goed in, knap hoor!
  Liefs m.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop echt dat je vrijdag naar huis mag!! Wat vervelend van je dikke buik, veel sterkte daarmee.
  Liefs van Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Astrid

  Ik ga er voor duimen hoor, dat je vrijdag naar huis mag.

  Liefs Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi buurvrouw,

  Hopen dat het vrijdag beter is en je lekker naar huis mag. Na 7 weken lijkt het me ook wel weer mooi geweest! Duimen maar!!

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor