Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

zaterdag 11 juni 2011

Het houdt niet op, die grappen

Gisteren weer opgenomen met enorme benauwdheid. Na het intraveneus spuiten van prednison en het nodige verneveld te hebben, is de ergste benauwdheid vertrokken. Hallelujaaaaaaa! De eerste nattevingerwerkconclusie is misschien een virale infectie, waardoor mijn eigen lichaam zich tegen mij keert????
Ik geloof er allemaal geen fluit van. Sinds maart is er iets aan de hand wat ik niet ken. Normaal als ik ziek werd dan wist ik: dit is er aan de hand, daardoor is het gekomen en zo lossen we het op. Nu... geen idee! Ik heb geopperd om eens door de scan te gaan om eens verder te kijken.
Het moment is weer uiterst ongelukkig. Ik moet naar Zweden om de deelnemers aan de World Transplant Games aan te moedigen en dan met name mijn broer.
Lijkt wel of ik een abonnement heb op: hoe verpest ik uitjes en laat ik vakanties niet doorgaan.

11 opmerkingen:

 1. He gatver Astrid!!!

  Dit is gewoon zwaar irritant!!
  Gelukkig is je benauwdheid minder, maar idd moet daar toch wel een achterliggende reden voor zijn....
  balen meis!!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He wat balen zeg! Vervelend he, als het steeds mislukt om leuke dingen mee te maken, of er naar toe te gaan! Hopelijk weten ze snel waar het vandaan komt, en knap je lekker op! Sterkte hoor!

  Liefs MArianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heh, bah! Wat een ongelukkige timing. Balen dat ze er maar niet achter komen waardoor het komt. Hopelijk doen ze dat wel snel. HEelveel beterschap!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt balen Astrid. Kan me voorstellen dat je op je tripje naar Zweden had verheugd. Belangrijskte is toch wel dat je beter wordt. Hopelijk komen ze er snel achter wat het is.

  Liefs Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och Astrid, wat verdrietig voor je !! En onzeker allemaal. Ik wens je veel sterkte en geduld. Hartelijke groet, Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaa nooo!
  Zo'n abonnement is niet tof, Astrid!
  Zet -em op!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Pot.ver.dik.kie, wat een narigheid. kan me voorstellen dat je boos bent en baalt, sowieso maar met name om de timing.
  Blijf in het zkh vooral zeuren om verder te kijken dan de neuzen lang zijn! Wij zijn 'ouwe taaien', laten ons niet met een kluitje in het riet sturen. Toch?

  Liefs en sterkte
  Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje zeg, wat balen. Ik snap heel goed dat je nu wel eens echt wilt weten wat de oorzaak is! Hopelijk is er een plannetje! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Knap weer op, het allerbelangrijkste toch?
  Liefs m.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha Astrid, wat schrik ik van dit bericht. Dacht dat je lekker thuis was en het ritme aan het herpakken was. En nu dit!! Heel vervelend voor je, kan me voorstellen dat je er moedeloos/boos van wordt. Zeker met de WTG in het zicht.
  Ik hoop dat dr. H. snel een idee heeft waar het toch vandaan komt.

  Lieve groet en hou je haaks, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor