Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

donderdag 4 april 2013

April doet wat ie wil

Een klein verslagje vanuit het Haga...
Vorige week donderdag opgenomen nadat ik vrij plotseling mij benauwd ging voelen en mijn longen trokken letterlijk dicht. De eerste noodgreep was Tavanic, maar na 1 keer slikken wist ik al dat ik het niet ging redden daarmee. Ik stelde voor de prednison te verhogen, maar H. wilde me zien en ik moest lf blazen. Kortom direct door naar de afdeling dan maar. Aan het infuus met antibiotica en prednison verhogen.

Ik ben nog een dans ontsprongen: ik werd opgenomen op 6A op een wisselkamer en mocht avonds al naar 6b, hoorde ik de volgende dag dat het Norovirus uitgebroken was op 6A. Die afdeling ging dus dicht, in de zin van niemand erop of niemand eraf. Puffff. Aan mijn kant kwam ook Noro, maar die mensen zijn naar de A kant vervoerd. Dus deze kant is Noro vrij nu. Noro is een soort buikvirus en dat uit zich in diarree en kotsen en niet z'n beetje ook.

Morgen ga ik weer longfunctie blazen en dan hoop ik vooruitzicht te hebben op naar huis gaan met thuisbehandeling.

Nu heb ik toen ik in Zwitserland "woonde" een keer een echte aardbeving meegemaakt, dusdanig dat je je bed uitgeschud werd. Nu hier maak ik het dagelijks mee, de werklui zijn aan het graven en af en toe beweegt het hele gebouw.

Mooi zal het uiteindelijk wel worden, want wat klaar is, is heel fraai.

4 opmerkingen:

 1. Hè bah, wat weer vervelend. Goed dat je je eigen lichaam zo goed kent dat je weet wat wel en wat niet gaat werken.
  'k Hoop dat je je snel wat fitter zult gaan voelen en dat je de kuur uiteindelijk thuis mag afmaken. Heel veel beterschap gewenst.

  groetjes Alie.

  Ps; ben heel benieuwd naar het nieuwe Haga. Las vandaag op Nu.nl iets over muggen in de o.k en vleermuizen (!!) in de koffiekamer. Brrrrrr....!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je doet het weer geweldig!!!!
  Liefs m.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Astrid,
  Veel succes morgen met de longfunctie.
  gr mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Astrid,

  Ja, dat schudden ed had ik ook enorme last van. Dat gooide ik dus op Twitter en vervolgens kwam er iemand van het HAGA-team om er wat meer over te weten te komen langs op mijn kamer ^_^. Dat vond ik wel goed, dan weet je dat het gelezen en er op gereageerd wordt.

  Heb je inmiddels wel het idee dat je antibiotica werkt? Ik hoop het voor je!

  Groetjes, Judith

  PS: Ik heb geen last gehad van vliegjes en vleermuizen ;-), maarja, ik lag dan ook op een 'nieuwe afdeling'.

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor