Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

dinsdag 10 februari 2009

Hobby gevonden


Ik ben zo enthousiast geraakt van schilderen, dat ik boven een kamer aan het leegruimen ben om daar mijn "atelier" te maken. Ik zie het al helemaal voor me, ikzelf onder de verf heftig aan het werk (dat vind ik ook altijd z'n stoer gezicht bij andere). Ik heb een foto gemaakt van mijn nieuwste project: rennend paard.
Yes, het lijkt erop dat ik een hobby gevonden heb. 
Volgende week hebben we op les de opdracht model tekenen. Ik kijk er nu al naar uit.

8 opmerkingen:

 1. zuster hij is hartstikke mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Astrid,
  via het blog van Ireneke kwam ik op je blog terecht. Leuk dat je er ook een bent gaan bij houden. Als ik de tekening van het paard bekijk denk ik wauw die kan goed tekenen.
  Fijn dat je iets gevonden hebt waar je je ei in kwijt kunt, toch wel belangrijk om iets te doen wat haalbaar is en leuk.
  Zelf schrijf ik op mn blog alleen maar over de leuke dingen van het leven over mijn gezondheid schrijf ik niet of nauwelijks. Maar ik heb ook CF en helaas sinds december 2007 ook borstkanker. Gelukkig gaat het allemaal redelijk goed en scharrel ik net als jij door het leven op een rustige manier. Niet teveel tegelijk willen en veel rusten.
  Fijne dag en ik hoop je te " zien " op mijn blog.
  Hartelijke groet, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, ik vergeet gewoon te melden dat ik ook in het "gelukkige bezit" ben van een suikerklontje ( zo noemen wij de diabetes, ach je kunt er maar het beste wat leuks van maken)
  Zo en nu ben ik klaar met sprayen, snel aankleden en ontbijten, het zonnetje schijnt, ik ga lekker met de hond naar het strand.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is heel goed.
  Dat heb je knap gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Astrid,
  Ik kwam even kijken of je al een nieuw stukje hebt geschreven. Schiet het al een beetje op met "het atelier"?

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Astrid,
  Wat geweldig dat je met al die tegenslagen toch een hobby hebt gevonden. Toch mooi dat je jezelf op de been hebt kunnen houden!
  Ik ben hier gekomen via schilderenenzo. Ik hoop dat je nog een hoop van dit soort mooie werkjes zult gaan plaatsen!
  Groetjes Marieke(deStip)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Astrid.

  Wij kregen van je moeder je website door,en nu volgen we de vorderingen van Arno zelf,zodat we niet steeds je moeder hoeven lastig te vallen.We leven met jullie mee in deze spannende tijd,en verheugen ons op de vooruitgang.Wat krijgt hij veel voor zijn kiezen,maar we hebben bewondering voor zijn positieve instelling en wensen jullie allemaal moed en vertrouwen .hartelijke groeten van Frits en Cock.

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor