Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

dinsdag 17 maart 2009

Ik dacht naar huis te gaan, gaat niet door

In prinipe was afgesproken dat ik woensdag weer naar huis zou gaan, dit wordt even anders.
Vandaag was het weer grote visite dag.
Omdat ik niet meer te prikken ben, gaan ze een porto cath plaatsen. Dat doen ze nog deze opname. Een port-a-cath is een onderhuids kastje wat een permanente toegang tot een bloedvat verschaft. Verder bleek uit de botscan dat ik 3 ribben gebroken heb. Omdat het spontaan gebeurt willen ze verder naar de oorzaak zoeken, dus ik krijg o.a. nog een ct-scan. Ik heb steeds het gevoel dat mijn borstkast aan mijn rechterkant onder grote druk staat, dit maakt me doodmoe. Ik lig dus heel veel te slapen. Ongelofelijk wat ik veel kan slapen.
Gisteren is ook een ECG gemaakt omdat ik in rust al een hartslag van ongeveer 110 slagen per minuut had. En vanmorgen een echo van mijn buik omdat ik daar ineens een vreemde bult had zitten. De uitslag van beide onderzoeken moet ik nog horen.

Ik mis dus helaas mijn schilderles a.s. donderdag. We zouden à la Gary Jenkins bloemen gaan schilderen. Gary Jenkins is een man die op maandag op tv te zien is met zijn eenvoudige technieken, althans zo ziet het eruit als hij het doet. Als je het zelf probeert dan is het een ander verhaal.
Nou mensen het is vandaag heerlijk weer, geniet ervan. Ik heb zo mijn zg. stapuurtje en ik ga lekker even in de zon zitten.

2 opmerkingen:

 1. hey,

  wilde net ook een reactie plaatsen maar toen deed tie et niet!!
  Pac is echt een voordeel hoor!! heb er zelf ook 1 en heb er al heel wat genot van gehad... Al dat geprik, dat is geen zorg meer... EN je hebt ook heerlijk je handen vrij...

  Kwil je veel sterkte wensen, en ik wil even laten weten dat ik je blog (al een heel tijdje) bij houd, en bij blijf houden!!!

  Marianne (CF)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Astrid,
  3 ribben gebroken, meid wat moet dat zeer doen! Het zit je niet mee. Is de Pac al geplaatst? of gaat het nog gebeuren?

  Heel veel sterkte in ieder geval, groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor