Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

zaterdag 14 maart 2009

Loopt allemaal niet zo lekker

Ik lig nu ruim een week in het ziekenhuis en het wil allemaal niet vlotten. Ik heb inmiddels veel onderzoeken achter de rug; o.a. een botscan waarvoor je een nucleair goedje krijgt ingespoten. Dit omdat het spontaan breken van ribben mij toch wel zorgen baart. Verder moest ik naar de oogarts omdat ik steeds kleine "pegeltjes" zie vliegen. De vliegende dingen daar kunnen ze niets aan doen. Dat is glasvocht en daar moet je maar mee leren leven. De oogarts wist me wel te vertellen dat ik aan beide ogen staar heb. Dat kan er ook nog wel bij.


Na de oogarts mocht ik doorlopen naar echografie voor een echo van mijn arm waar de picc-lijn inzit (inmiddels inzat), de radioloog constateerde dat ik in die arm trombose heb. Dus terug op de afdeling mijn picc-lijn eruit en bloedverdunners spuiten. Ik had al de hele tijd, dat mijn lijn erin zat, echt pijn onder mijn oksel en mijn arm was opgezet en blauw. De conclusie hier was dat door de blauwe plek mijn aanvoerend vat afgekneld was en dat mijn arm weer normaal zou worden als de blauwe plek afnam. Ik voeg een foto toe van mijn blauwe bovenarm.


Omdat het infuusprikken vervolgens in mijn arm niet lukte, zit het infuus nu in mijn voet. Ik ga eens ernstig denken over een port-a-cath, want een nieuwe picc-lijn zit er voorlopig niet in.


Ik wacht nu dus nog op de uitslag van de botscan en ik krijg binnenkort nog een EMG en dan zo snel als mogelijk weer naar huis.


Mijn aap is inmiddels af. Hier het resultaat.

4 opmerkingen:

 1. Jeetje Astrid,
  Ze zit wel in de mangel. Veel sterkte met alle onderzoeken en de vervolg behandelingen. Hoop dat je snel opknapt.
  Prachtige aap overigens!!
  Groeten, Veronica CFBD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje zeg, je bent wel bezig! Ik hoo pdat je snel wat opknapt!!

  Wat zijnd at trouwens voor vliegende kegeltjes? Vliegen die zo plots door je zicht heen?

  xxx Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Strid
  Goed gedaan, hij is prachtig geworden.
  Zet 'um op daar.
  Liefs mam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woww, wat ziet je arm er uit, lijkt me geen pretje. Je aap is fantastisch geworden, heel mooi. (bleef hij een beetje stil zitten tijdens het poseren of was hij apenstreken aan het uithalen? Mooi hoe je de pastels gebruikt, echt heel knap. Zelf kan ik helemaal niet tekenen of schilderen ;-((
  Ik hoop dat deze week weer wat beter nieuws voor je oplevert!!

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor