Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor

woensdag 6 mei 2009

Ja, hij is thuis


Om ongeveer 13.00 uur kwamen ze aangereden.
Arno zag er echt goed uit. Wonderbaarlijk wat er in 3 1/2 week allemaal veranderd is. Hij ademt rustig, hoest niet, maakt volzinnen zonder ademhappen. Zijn ademhaling piept en giert niet meer.
Toen hij thuiskwam lag er een stapel kaartjes voor hem klaar. Mijn lieve buurvrouw had bloemen afgegeven voor mijn moeder en voor mij, maar ook voor Arno. Die voor Arno en zijn vrouw zijn met mijn moeder mee naar huis. Arno mag voorlopig even geen bloemen. In het bloemenwater nestelen zich heel snel bacterien. Buuf, het kaartje van de bloemen heeft Arno, heel erg leuk. Ook namens mijn moeder heel erg bedankt voor de bloemen.
Toen we wegreden kwam een meneer een neussprayapparaat brengen. Arno moet een tijdje vernevelen met antibiotica, om wat nog over is van zijn eigen luchtwegen, o.a. zijn neus, zoveel mogelijk vrij te krijgen van kwalijke bacterien.

Kortom, zijn thuisrevalidatie kan beginnen. Yoehoooeeee.

Hij zal wel balen dat ik zoveel over hem schrijf, daar houdt Arno sowieso niet van. Ik zal het hier dan ook bij laten. Alleen als er echt iets bijzonders te melden is zal ik dat doen.

4 opmerkingen:

 1. Ziet er zeker goed uit, als of er niets aan de hand is maar wij weten wel beter, het is niet zomaar een ingreep!!!
  Lief van de buuf voor jullie allemaal bloemen.
  Ik ken dat wel, dat Arno niet graag wil dat er over hem geschreven wordt. Mijn M. (Michel mijn man) vindt het ook niets en ik zelf hou het op mn blog ook vrij algemeen maar dat weet je al.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Astrid,
  met Margriet wat fijn dat je broer thuis is.Ik hoop dat hij snel kan gaan genieten van zijn nieuwe leven en wens hem het allerbeste met alles en veel sterkte ermee.Ook voor jou Astrid,ik hoop dat het ook goed met jou mag gaan,en vind het fijn dat je zo lief voor je broer bent om toch een blog bij te houden kan ik merken dat jullie echt close met elkaar zijn.Was het kaartje aangekomen?Dit was het dan weer even groetjes Margriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er goed uit op de foto, lekker thuis op de bank bijkomen en aan het revalideren !!!!Fijn dat je de blog hebt bijgehouden met nieuws over Arno. Nu weer een nieuwe fase, daar wens ik jullie allemaal ook weer veel sterkte bij, hebben jullie ook nog nodig, het blijft nog best spannend om te leren omgaan met dit nieuwe lichaam en alles wat erbij hoort!!!

  Hopenlijk rusten jij en je moeder nu ook weer wat uit. Groeten van Henk en vooral groeten aan je moeder !!!
  Annemarie Oudeman

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben donderdagochtend even bij hem langsgegaan.
  Hij is bijdehand en heeft stralende, energieke ogen.
  Zo'n drie maanden flinkwat revalideren, zegt ie; nou, het vastgehouden vocht was ie alvast helemaal kwijt.
  Puik weer !!

  Groet: Willem.

  BeantwoordenVerwijderen

Save a life..."Be Someone's Hero"....Be an Organ Donor